گارگاه آموزشی عقل عاشقانه عشق عاقلانه

دارد

اشتراک گذاری

مدرس کارگاه آموزشی: زهرا آدمی

با تغییر در ساختار جامعه و خانواده، شکل ازدواج‌ها نیز در سال‌های اخیر تغییر کرده است. این روزها خود جوانان نقش فعال‌تری در ازدواج‌شان گرفته و نقش خانواده‌ها نسبت به گذشته کمرنگ‌تر شده است. این تغییر مزایا و معایبی داشته است. جوانان می‌توانند فردی را انتخاب کنند که به او علاقه داشته و تناسب بیشتری با خواسته‌های‌شان دارد. درعین‌حال وجود همین علاقه اولیه ممکن است باعث شود چشم‌شان را روی مسائل مهمی ببندند و انتخاب درستی نداشته باشند. ضمن اینکه بسیاری از جوانان نمی‌دانند شیوه‌ صحیح انتخاب همسر و شناخت او به چه شکل است. حتی اگر با آگاهی نیز وارد این راه شوند، بسیاری مسائل از چشم‌شان مخفی می‌ماند. به همین دلیل در سال‌های اخیر نیاز به مشاوره ازدواج بیشتر احساس شده است.. بنابراین اگر در مسیر انتخاب همسر هستید، بهتر است از حضور فردی متخصص و در عین حال بی‌طرف در کنار خودتان بهره بگیرد. امادر این سمینار سعی داریم به آگاهیهای شما در زمینه مشاوره ازدواج بیفزاییم.