مشاور رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران گفت: رسانه‌ها نقش چشم‌گیری در اشاعه فرهنگ دسترس‌پذیری بین اقشار مختلف جامعه دارند.

گروه دانشگاه خبرگزاری آنا- علیرضا باجلان؛ اکنون کشورهای مختلف دنیا امکانات و تجهیزات در حوزه‌های مختلف را به گونه‌ای توسعه می‌دهند که برای عموم مردم جامعه با هر سطحی از توانایی قابل استفاده باشد. پیشرفت فناوری به ایجاد شرایط مطلوب دسترسی به امکانات متنوع خدماتی و مناطق گوناگون کره زمیم کمک شایانی کرده است.

قطعاً معلولیت به معنای ناتوانی و کناره‌گیری از روند عادی زندگی نیست و افراد معلول می‌توانند با استفاده از امکانات مختلفی که اکنون در جامعه وجود دارد برای رسیدن به موفقیت تلاش کنند. معلولان یکی از بزرگ‌ترین و بر اساس اسناد متعدد موفق‌ترین اقشار جامعه هستند. البته این اعضای تأثیرگذار با مشکلاتی در زمینه دسترسی به فناوری‌ها پیشرفته و خدمات عمومی مواجه‌اند. از همین رو با امیرحسین سلیمانی مشاور رئیس سازمان فناوری اطلاعات در حوزه دسترس‌پذیری گفتگو کردیم. در ادامه مشروح این گفتگو را مشاهده می‌کنید: