برگزاری رویداد استارتاپ ویکند در ابرکوه

به میزبانی دانشگاه آزاد اسلامی و با همکاری مرکز رشد واحدهای فناور ابرکوه، اولین رویداد استارتاپ ویکند از تاریخ 21 لغایت 23 مهرماه در محل سالن اجتماعات دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه با حضور 65 نفر برگزار گردید.
در این برنامه شرکت کنندگان در دوره های آموزشی خلاقیت و تفکر خلاق، اصول ایده پردازی مساله محور، مدل های کسب و کار، آشنایی با بوم کسب و کار، اصول MVP ، تیم سازی و کار گروهی، فن بیان و نحوه ارائه ایده ها شرکت نموده و پس از ارائه ایده در قالب 18 تیم به تکمیل ایده ها با کمک منتورها پرداخته و به رقابت یا یکدیگر پرداختند.
در این مراسم دکتر عزیزی رییس دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه گزارشی از رشته های دانشگاهی این دانشگاه ارائه نمود و برگزاری رویدادهای کارآفرینی در شهرستان را زمینه ساز تقویت اقتصاد شهرستان و رفع مشکلات موجود دانست.
اختتامیه این مراسم با حضور دکتر لطفی ریاست پارک علم و فناوری استان یزد و مسئولین شهرستان برگزار گردیده بود به 5 طرح برگزیده جوایزی اهدا گردید.