ردکردن این

جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد نیمسال دوم دانشگاه آزاد اسلامی اعلام شد+جدول

جزئیات برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم (بهمن ماه) سال 1399 اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، دکتر ایمان عطارزاده مجری طرح توسعه شبکه علمی هوشمند دانشگاه آزاد اسلامی، دستورالعمل «برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم – بهمن ماه 1399 دانشگاه آزاد اسلامی» را به رؤسای استان ها، واحدها، مراکز آموزشی و آموزشکده های دانشگاه آزاد اسلامی ابلاغ کرد.

براساس این دستورالعمل؛ انتخاب واحد دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در نیمسال دوم توسط سامانه آموزشیار انجام می شود و از 11 تا 30 بهمن ماه ادامه دارد.

همچنین حذف و اضافه نیمسال دوم از تاریخ 9 تا 14 اسفندماه انجام خواهد شد.

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی برای انتخاب واحد در نیمسال دوم سال جاری باید به سامانه آموزشیار به آدرس http://edu.iau.ac.ir مراجعه کنند.

برنامه زمان‌بندی انتخاب واحد و حذف و اضافه نیمسال دوم – بهمن ماه 1399 دانشگاه آزاد اسلامی به شرح جداول زیر است:

روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی

اشتراک گذاری این نوشته