ردکردن این

۹ دیماه آغاز ثبت‌نام براساس سوابق تحصیلی کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد ابرکوه

ثبت نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته بهمن ماه 99 دانشگاه آزاد اسلامی از سه شنبه 9 دی ماه آغاز می شود.

به اطلاع متقاضیان ثبت نام و شرکت در پذیرش براساس سوابق تحصیلی نیم سال دوم تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی می رساند، ثبت‌نام و انتخاب رشته آن دسته از رشته های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیمسال دوم که پذیرش آنها صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، از سه شنبه 9 دی ماه آغاز می شود.

داوطلبان می توانند از روز سه‌شنبه 9 دی با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی http://azmoon.org ابتدا دفترچه راهنمای ثبت نام را دریافت و پس از مطالعه و کسب آگاهی، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

اشتراک گذاری این نوشته

اشتراک گذاری در facebook