ردکردن این

روز: مرداد ۶, ۱۳۹۸ (فرمت تاریخ بایگانی روزانه)

مستندسازان ایران غریبانه کار می‌کنند، با سختی فراوان و البته بدون هیچ پشتوانه‌ای

یک مستندساز حاضر در جشنواره سینما حقیقت، برگزاری این جشنواره در شرایط کرونایی را حتی به شکل آنلاین، احترام به مستندسازانی دانست که در غربت و با شرایط سخت کار می‌کنند و دست از تولید برنداشته‌اند.

تمام راه‌ها برای حواله پول به‌منظور خرید واکسن کرونا بسته است

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: همین الان که می‌خواهیم برای واکسن (کرونا)، پول حواله کنیم، تمام راه‌ها را بر ما بسته‌اند. فکر نمی‌کنم بعد از اتفاقی که در عاشورا برای حضرت اباعبدالله(ع) و یارانش رخ داد، چنین تنگنایی را بر کشور و قومی تحمیل کرده باشند.

راه‌آهن خواف-هرات پیوند دو کشور ایران و افغانستان را مستحکم‌تر می‌کند

رئیس‌ جمهور گفت: روابط ما با کشور افغانستان از طریق دل‌ها، اندیشه، فرهنگ‌ها و رفتارها و تلاش‌ها بوده و امروز ریل راه‌‌آهن خواف - هرات این پیوند را مستحکم‌تر می‌کند.

۲ واحد علمی تحقیقاتی در دانشگاه آزاد اسلامی شهرضا راه‌اندازی می‌شود

سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرضا از راه‌اندازی ۲ واحد علمی-تحقیقاتی«عصاره‌گیری از گیاهان دارویی» و «سلامتکده طب سنتی» در این واحد دانشگاهی خبر داد.

ایمان راسخ به مبانی انقلاب و غیرت دینی و انقلابی، نشانه‌های بارزی از شخصیت آیت‌الله یزدی بود

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، رهبر معظم انقلاب اسلامی در پی درگذشت آیت‌الله یزدی پیام تسلیت صادر کردند.

طلا ارزان شد

قیمت طلا در معاملات روز چهارشنبه در پی خوش‌بینی سرمایه‌گذاران، یک درصد کاهش یافت.

سهام عدالت به زودی برای امور روزانه مردم استفاده می‌شود

سهام عدالت در آینده برای امورات روزانه، ضمانت‌نامه بانکی، تضامین و سپرده استفاده خواهد شد که تأکید مجدد بر پرهیز از فروش آن است.

آخرین آمار مبتلایان کرونا تا روز پنجشنبه بیستم آذر ماه

سخنگوی وزارت بهداشت گفت: از دیروز تا امروز بیستم آذر ماه ۱۳۹۹ بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۰ هزار و ۴۰۳ مورد جدید مبتلا به کووید-۱۹ در کشور شناسایی شدند.

پرونده خصوصی سازی فروشگاه رفاه به کجا رسید؟

با ورود دستگاه‌های نظارتی به پرونده‌های واگذاری شرکت‌های دولتی که بحث برانگیز و خصولتی سازی یا با رانت و مسئله همراه بوده بررسی پرونده واگذاری فروشگاه زنجیره ای رفاه نیز در این بین ضروری است.