روش‌های مشاهده نمرات در سامانه آموزشیار دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی می‌توانند از طریق سامانه آموزشیار نمرات خود را مشاهده کنند.

ه گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد ابرکوه، اکنون که دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی در حال سپری کردن امتحانات هستند، می‌توانند از طریق سامانه آموزشیار نمرات خود را مشاهده کنند.

برای مشاهده نمرات دو روش وجود دارد. دانشجویان در روش اول، در منوی «ارسال درخواست اعتراض به نمره در نیمسال جاری» جدول را به سمت چپ اسکرول کنند. در صورتی که نمرات توسط اساتید ثبت شده باشد، در ستون «نمره نهایی» قابل مشاهده خواهد بود.

در روش دوم در منوی «ارزشیابی استاد در نیمسال جاری» در ستون سوم جدول روی آیکون ذره‌بین بزنند. در صورتی که نمره توسط استاد ثبت شده باشد، در قسمت “نمره کارنامه” قابل مشاهده خواهد بود.

عدد نیمسال در بالای صفحه باید روی ۹۹۲ باشد. نیمسال پیش‌فرض در حال حاضر ۹۹۲ (ترم بهمن ۹۹) است و نیازی به تغییر نیست.

در صورتی که دانشجویان در روش اول با خطای بدهی مواجه شوند، از روش دوم استفاده کنند.