به لطف الهی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه امسال نیز برای دومین بار میزبان کنکور سراسری بود. در این آزمون که طی 4 روز متوالی و در پنج گروه آموزشی هنر، علوم انسانی، ریاضی، علوم تجربی و زبان انگلیسی برگزار شد تعداد 1137 داوطلب به رقابت پرداختند. این آزمون با حضور ناظر سازمان سنجش، عوامل استانی و شهرستانی آموزش وپرورش و ستاد کرونای شهرستان و با رعایت کلیه پروتکل های بهداشتی برگزار گردید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه هدف از برگزاری این آزمون را ارائه ظرفیت ها و پتانسیل ها ی دانشگاه آزاد اسلامی به همشهریان گرامی و نیز تعامل با ارگانها و نهادها بویژه آموزش وپرورش شهرستان اعلام کرد. در طی برگزاری این آزمون با نصب بنرها و توزیع بروشور در بین داوطلبان، رشته های دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه نیز به داوطلبان معرفی گردید.
رئیس دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه خاطرنشان کرد: علی رغم شرایط کرونایی اینگونه تعاملات و فعالیت های تبلیغاتی موجب جذب 30% دانشجوی بیشتر در سال 99 نسبت به سال 98 شد و امیدواریم دانشگاه در سال 1400 نسبت به سال قبل افزایش جذب داشته باشد.