ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد

ثبت‌نام بدون آزمون (ویژه استعدادهای درخشان) مقطع کارشناسی ارشد رشته‌های پزشکی و غیرپزشکی سال ۱۴۰۰دانشگاه آزاد اسلامی آغاز شد.

به گزارش  روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه ، به اطلاع متقاضیان ثبت‌نام بدون آزمون ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد سال ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی می‌رساند، ثبت‌نام از امروز یکشنبه ۲۷ تیرماه آغاز و تا روز جمعه ۲۲ مردادماه ادامه خواهد داشت.

براساس این گزارش، داوطلبان با مراجعه به سامانه ثبت‌نام الکترونیکی مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به آدرس www.azmoon.org پس از مطالعه دفترچه راهنما و در صورت داشتن شرایط ویژه استعدادهای درخشان مقطع کارشناسی ارشد ابتدا نسبت به خرید کارت اعتباری اقدام و سپس با ورود به سامانه نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته‌محل‌های درخواستی اقدام کنند.

داوطلبان لازم است پس از انتخاب رشته‌محل، کد رهگیری و نسخه چاپی ثبت‌نام خود را تهیه و تا زمان اعلام نتایج نزد خود حفظ کنند.

تلفت تماس»035-32838023

09177133018 داودی