بزرگداشت سالروز شهادت سردار سلیمانی از سوی انجمن مسکو

انجمن اسلامی دانشجویان مسکو به مناسبت سالروز شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس مراسم بزرگداشتی برگزار می کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری تسنیم، انجمن اسلامی دانشجویان مسکو به مناسبت سالروز شهادت سردار رشید اسلام شهید حاج قاسم سلیمانی و ابومهدی المهندس مراسم بزرگداشتی در بخش های مختلف برگزار می کند.

برگزاری جشنواره ادبی، هنری سردار دل ها با هدف ترویج فرهنگ مقاومت، ایثار و شهادت با محورهای قطعه ادبی، خاطره نویسی، دلنوشته و عکاسی مرتبط با شهادت سردار سلیمانی از جمله برنامه های این تشکل است. به برگزیدگان در این بخش جوایزی نفیس اهداء می شود.

علاقه مندان برای شرکت در این مسابقه می توانند آثار خود را تا پایان روز چهارشنبه 10 دی 1399 به این نشانی Moscow@moscow.uisae.org ارسال کنند.

برگزاری وبینار علمی مکتب شهید سلیمانی و تحلیل از شخصیت، عملکرد و تبیین مکتب فکری و عملی سردار شهید سلیمانی با سخنرانی اندیشمندان و صاحبنظران در زمینه محور مقاومت و استکبار ستیزی از دیگر برنامه های این تشکل دانشجویی است.

زمان برگزاری و جزییات تکمیلی این وبینار اعلام می شود.