بخشنامه تحصیل همزمان در دو رشته تحصیلی در دانشگاه آزاد اسلامی

دانشجویان مقاطع کاردانی یا کارشناسی (پیوسته و ناپیوسته) علاوه‌بر تحصیل در مقطع و رشته فعلی خود، می‌توانند در یک رشته دیگر در همان مقطع یا مقطع پایین‌تر در واحد دانشگاهی مبدأ یا واحد دیگری همزمان تحصیل نمایند.

دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری نیز می‌توانند در یک رشته از رشته‌های مقاطع کاردانی یا کارشناسی (پیوسته یا ناپیوسته) به‌طور همزمان در رشته دوم تحصیل نمایند.

دروسی که عنوان یا شرح درس آن در برنامه درسی رشته‌های مورد تأیید شورای برنامه‌ریزی وزارت علوم یا دانشگاه آزاد وجود داشته باشد، قابل معادل‌سازی است.

برای معادل ‌سازی، محل گذراندن دروس قبلی دانشجو باید یکی از مراکز دانشگاه آزاد یا مؤسسات آموزش عالی مورد تأیید وزارتین باشد. نمره درس گذرانده شده در مقاطع کاردانی یا کارشناسی حداقل ۱۲ و بالاتر باشد.

دانلود فایل بخشنامه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه