اگرمن رئیس جمهور ایران بودم

شرکت‌کنندگان: تشکل‌های اسلامی، دانشجویان، اساتید و کارکنان دانشگاه آزاد اسلامی

نحوه شرکت در مسابقه:
در این پویش هرکدام از شرکت‌کنندگان می‌توانند برنامه ها، دیدگاه‌ها و دغدغه‌های خود را از منظر یک نامزد رئیس‌جمهوری در قالب یک ویدئو کوتاه مطرح کنند. عملاً این ویدئوها نوعی از نطق انتخاباتی است که توسط هر یک از شرکت‌کنندگان ایراد می‌شود.
این نطق انتخاباتی می‌تواند از طرف فرد شرکت‌کننده باشد و دیدگاه‌ها و برنامه‌های خود را مطرح کند و یا نطق انتخاباتی برای هر نامزد دیگری باشد که ایشان را شایسته ریاست جمهوری می‌داند.
اگر این فعالیت در قالب کار گروهی انجام گیرد و با مشارکت جمعی تولید شود، نتیجه بهتری خواهد داشت و امتیاز بالاتری لحاظ می‌گردد.
هر شرکت‌کننده می‌تواند ویدئوی تولید شده خود را به درگاه اینترنتی معاونت فرهنگی و دانشجویی واحد دانشگاهی و یا درگاه اینترنتی اداره کل تشکلهای اسلامی دانشگاهیان به آدرس
ارسال کند و یا اینکه آنرا در صفحات مجازی با هشتک‌های
#اگر من رئیس جمهورایران بودم و #دانشگاه آزاد_اسلامی و نشانه‌گذاری (تگ کردن) صفحه
@tashakkol_iau
منتشر کند.

ارزیابی و داوری:
ارزیابی اولیه آثار دریافتی، در اداره کل تشکلها انجام خواهد شد.
داوری نهایی آثار، پس از پایان مهلت دریافت آثار در ۵ تیر ماه، توسط هیئت‌داورانی مرکب از دانشجویان و اساتید دانشگاه انجام خواهد شد.
به آثار برگزیده، جوایز نفیسی اهدا خواهد شد.

نکات فنی:
زمان ویدئوها باید حداکثر، پنج دقیقه باشد.
نیازی به ویدئوی حرفه‌ای و با دوربین فیلم‌برداری نیست؛ می‌توان از ظرفیت موبایل استفاده کرد.
حتماً ویدئوها باید به‌صورت افقی ضبط شده باشد و کیفیت صدا و تصویر مناسبی داشته باشد.

شاخص‌های داوری:
رعایت قواعد فن بیان و گویایی کلام
استفاده از پشت زمینه و صوت جذاب و مرتبط
رعایت ادب و اخلاق انتخاباتی
جذاب بودن و انگیزاننده بودن و توانایی در انتقال احساس و معنا
طبقه‌بندی موضوعات و ارائه متنوع مطالب
نقد صحیح نسبت به سیاست‌ها و برنامه‌های غلط
ارائه راهکار و راه‌حل برای مسائل
توجه به مسائل ملی، بومی و منطقه‌ای
توجه به مبانی انقلاب اسلامی
کار گروهی و جمعی، امتیاز ویژه دارد.

تاریخ‌های مهم:
تاریخ انتشار فراخوان: ۱۵ اردیبهشت ماه ۱۴۰۰