سامانه وادانا دانشگاه آزاد
دانشگاه آزاد با تعداد بالای دانشجویان و واحد های دانشگاهی موجود در سراسر کشور و شهرهای مختلف، به منظور سهولت انجام امور آموزشی و دانشجویی ، معمولا زیر ساخت ها و سامانه های الکترونیکی خود را دائما گسترش می دهد . یکپارچه و هماهنگ سازی آموزش های آنلاین و مجازی سال تحصیلی جاری یکی از چالش هایی است که دانشگاه آزاد با آن رو به رو می باشد .
نیمسال گذشته دانشگاه آزاد به صورت غیر حضوری و مجازی از طریق سامانه ” LMS ” دانشگاه آزاد برگزار شد . حال این دانشگاه با بهبود زیر ساخت های این سامانه و بروزرسانی آموزش ها و امکانات آن ، سامانه وادانا را جایگزین سامانه آموزش مجازی قبلی کرده است .
با توجه به اهمیت آشنایی دانشجویان دانشگاه آزاد با سایت vadana و کاربردهای این سامانه، در ادامه این مقاله جزئیاتی از مراحل و راهنمای تصویری نحوه ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد به نشانی vadamap.iauec.ac.ir و هم چنین دانلود برنامه موبایل وادانا و ورود با موبایل را ارائه داده ایم .
مراحل ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد vadamap.iauec.ac.ir :
- ورود به سایت اصلی وادانا به نشانی vadamap.iauec.ac.ir
- انتخاب استان و واحد محل تحصیل از روی نقشه ارائه شده
- ورود به سامانه با درج نام کاربری و رمز ورود
- مشاهده آموزش های ارائه شده برای دانشجو و حضور در جلسات
نام کاربری و رمز ورود به سامانه وادانا می تواند یکی از حالت های زیر باشد:
- نام کاربری : شماره دانشجویی / رمز عبور : کد ملی
- نام کاربری : کد ملی / رمز عبور : کد ملی
- نام کاربری : کد ملی / رمز عبور : شماره موبایل
دانشجویان دانشگاه آزاد می توانند از طریق ورود به سامانه آموزشیار برای انجام امور دانشجویی خود مانند پرداخت شهریه ، انتخاب واحد ، ارزشیابی اساتید و … اقدام کنند.
راهنمای ویدیویی ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد :
راهنمای تصویری ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد :
همانطور که توضیح داده شد آموزش های مجازی دانشگاه آزاد از طریق سامانه وادانا به نشانی vadamap.iauec.ac.ir انجام می شود . دانشجویان این دانشگاه پس از انتخاب واحد و پرداخت شهریه دانشگاه آزاد می بایست طبق تقویم آموزشی اعلام شده از سوی واحد محل تحصیل در کلاس های مجازی شرکت کنند .
به منظور سهولت ورود دانشجویان به سامانه وادانا دانشگاه آزاد و آگاهی از بخش های مختلف ، امکانات و آموزش های این سایت ، در ادامه راهنمای تصویری نحوه ورود به سامانه وادانا دانشگاه آزاد به نشانی vadamap.iauec.ac.ir را ارائه داده ایم .
1 - ورود به سامانه وادانا و انتخاب استان محل تحصیل از روی نقشه ارائه شده
2 - انتخاب واحد محل تحصیل از لیست ارائه شده
3 - ورود به صفحه اختصاصی واحد محل تحصیل و وارد کردن نام کاربری و رمز ورود
4 - ورود به صفحه شخصی و انتخاب درس مورد نظر از میان گزینه های ارائه شده
5 - انتخاب شماره کلاس و ورود به صفحه بعدی
6 - انتخاب گزینه پیوستن به کلاس
7 - ورود به کلاس با انتخاب گزینه " open in application "
دانلود برنامه وادانا موبایل :
- دانشجویان و یا اساتید دانشگاه آزاد ممکن است به دلیل عدم دسترسی به سیستم کامپیوتر و یا لپ تاپ بخواهند با دانلود برنامه وادانا موبایل وارد سامانه آموزش مجازی وادانا آزاد شوند و با نصب این برنامه از آموزش های آنلاین و آفلاین ارائه شده استفاده کنند.
- مرکز مدیریت آموزش های دانشگاه آزاد هنوز اپلیکیشن و برنامه ای برای سامانه آموزش مجازی وادانا را طراحی نکرده و یا برای استفاده دانشجویان از آن رو نمایی نکرده اند. همچنین نسخه غیر رسمی برنامه موبایلی وادانا نیز در هیچ نسخه ای عرضه نشده است.
- لذا تنها راه ورود به سامانه وادانا و کلاس های آنلاین این سایت، استفاده از نسخه تحت وب این سامانه می باشد. دانشجویان می توانند با ورود به سایت vadamap.iauec.ac.ir از طریق هر مرورگر و سیستمی از این سامانه استفاده کنند.
پشتیبانی سامانه وادانا :
- سامانه وادانا یکی از سامانه های یکپارچه دانشگاه آزاد می باشد. دانشجویانی که برای شرکت در کلاس ها و یا امتحانات اقدام می کنند باید پس از مراجعه به سایت vadamap.iauec.ac.ir وارد صفحه شخصی خود در این سامانه شوند.
- ممکن است فردی با ورود به این سامانه برای حضور در کلاس های خود و یا شرکت در امتحانات دچار مشکلاتی همچون بالا نیامدن صفحه ف مشکل در سرور، مشکل در اطلاعات دانشجویی و ... شوند و امکان ورود به سامانه را نداشته باشد.
- در این موارد دانشجویان باید پشتیبانی سامانه وادانا تماس داشته باشند تا بتوانند مشکل خود را با کاسارشناسان مطرح کرده و آن را رفع کنند. پشتیبانی سامانه آموزش و امتحانات مجازی دانشگاه آزاد وادانا به 2 شکل صورت می گیرد. 1 - تماس تلفنی با کارشناسان آموزش دانشگاه 2 - صفحات و سامانه های خصوصی دانشگاه ها
- در حالت اول دانشجو می تواند از طریق تماس تلفنی با کارشناسان آموزش و یا فناوری اطلاعات دانشگاه محل تحصیل خود و با بیان مشکلات پیش آمده از ایشان برای رفع این مشکلات و نوقص موجود کمک بگیرند.
- در حالت دوم نیز برخی از دانشگاه ها سامانه، کانال های پشتیبانی و یا اطلاعات تماس برخی پشتیبان را در اختیار دانشجویان دانشگاه خود قرار می دهند تا دانشجویان از آن طریق بتوانند برای رفع اشکالات خود اقدام کنند.