ردکردن این

مهلت ثبت‌نام پذیرش دانشجو بر اساس سوابق تحصیلی دوره کارشناسی ناپیوسته دانشگاه آزاد اسلامی تمدید شد

مهلت ثبت‌نام و انتخاب رشته پذیرش دانشجو تنها بر اساس سوابق تحصیلی در مقطع کارشناسی ناپیوسته مهر ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی تا روز جمعه ۸ مردادماه تمدید شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه آزاد ابرکوه  ثبت‌نام و انتخاب رشته برای آن دسته از رشته‌های تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی که در مقطع کارشناسی ناپیوسته نیم‌سال اول پذیرش آنها به صورت صرفاً براساس سوابق تحصیلی است، تا روز جمعه ۸ مرداد ماه تمدید شد.

داوطلبان می‌توانند با مراجعه به سامانه مرکز سنجش، پذیرش و فارغ‌التحصیلی به نشانی www.azmoon.org  و یا مراجعه حضوری به واحد ابرکوه  ابتدا دفترچه راهنمای ثبت‌نام را دریافت و پس از مطالعه، در صورت تمایل و داشتن شرایط، با تهیه کارت اعتباری نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته اقدام کنند.

جهت کسب اطلاعات بیشترمیتوانند با شماره های ذیل تماس حاصل نمایند.

اشتراک گذاری این نوشته

اشتراک گذاری در facebook