ردکردن این

اعلام نتایج پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی در مقاطع کاردانی ناپیوسته و کارشناسی پیوسته مهر ماه ۱۴۰۰ دانشگاه آزاد اسلامی

به گزارش دانشگاه آزاد اسلامی ابرکوه از روابط عمومی مرکزسنجش،پذیرش وفارغ التحصیلی، نتایج دوره های کاردانی ناپیوسته وکارشناسی پیوسته پذیرش بر اساس سوابق تحصیلی دانشگاه آزاد اسلامی بر روی سامانه www.azmoon.org قرار گرفت.

پذیرفته شدگان این دوره‌ها می‌توانند از ساعت ۱۰صبح سه شنبه ۶ مهر ماه با مراجعه به سامانه آموزشیار edu.iau.ac.ir و مطابق جدول زمانی اعلام شده نسبت به ثبت نام خود به‌صورت مجازی اقدام نمایند. پذیرفته شدگان کلیه محل‌های دانشگاهی جهت اطلاع از زمان و چگونگی تحویل مدارک به آدرس سایت واحددانشگاهی محل پذیرش خود مراجعه نمایند.

پذیرفته شدگان جهت اطلاع از شرایط و ضوابط ثبت نام می‌توانند راهنمای مقطع مورد نظر خود را از سامانه sanjesh.iau.ir دریافت و مطالعه نمایند.

اشتراک گذاری این نوشته

اشتراک گذاری در facebook