سمت:

به دانش فزای
و
به یزدان گرای

از اینکه سایت دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه را مورد توجه قرار داده اید متشکرم. هممچنین به شما دانشجویان، فارغ التحصیلان، والدین، دوستداران و علاقه مندان که به منظور آشنایی به این پایگاه مراجعه نمودید خوش آمد می گویم. این واحد دانشگاهی با بیش از 20 سال سابقه آموزش و پژوهش هم اینک توجه خود را به تحصیلات تکمیلی معطوف داشته است و علاوه بر دوره های کاردانی و کارشناسی، در راستای سیاست های دانشگاه آزاد اسلامی، دوره های کارشناسی ارشد عمران سازه، حقوق خصوصی، حقوق جزا، اقتصاد انرژی، برنامه ریزی سیستم های اقتصادی، مهندسی معماری، برق کنترل، برق قدرت و برق الکترونیک و دوره دکترای علوم اقتصادی را دایر نموده است. این دانشگاه تلاش می کند با برگزاری همایش های ملی و منطقه ای از نظر کیفی نیز سطح آموزش و پژوهش را ارتقا بخشد. امیدوارم اطلاعات ارائه شده در این پایگاه مورد استفاده جنابعالی قرار گرفته باشد.

دکتر عبدالکریم رضائیان

1923امروزmod_vvisit_counter