معرفی امور شاهد و ایثارگران دانشگاه

ستاد دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه :

ورود شما را به صفحه‌ی ستاد شاهد و ایثارگران   دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه خوش آمد گفته و امیدواریم با مطالعه مطالب ارائه شده بتوانیم هر چه بیشتر و بهتر در خدمت شما عزیزان باشیم.
ستاد شاهد وایثارگران دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه  در ساختمان جدید (طبقه دوم- روابط عمومی) پاسخکوی مراجعات عزیزان شاهد وایثارگر می باشد.

دانشجویان شاهد و ایثارگر به عنوان یادگاران گرانقدر حماسه سازان دفاع مقدس از جایگاه ارزشمند و رفیعی برخودارند، این سرمایه های ارزشمند به لحاظ ایثارگری هایی که در برهه های مختلف انقلاب اسلامی از خود نشان دادند دارای ارز شهای گرانبهایی هستند که نیازمند تعالی هرچه بیشتر و پیشرفت در زمینه های مختلف می باشند این فرض همواره در کلام و کردار رهبر کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره)، مقام معظم رهبری و کلیه مسئولین محترم نظام مورد تأکید و اهتمام بوده و می باشد. تجهیز این عزیزان به خصایل اخلاقی، فرهنگی، علمی و ارتقاء توانمندی ایشان در زمینه های مختلف موجب باور شدن هرچه بیشتر اندیشه های متعالی شهدا و ایثارگران خواهد شد.
با توجه به این مهم ستادی تحت عنوان ستاد شاهد که رئیس دانشگاه ریاست آنرا بر عهده دارد در دانشگاهها تشکیل گردیده است.

رئیس ستاد شاهد و ایثارگر دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه: دکتر عباس علوی راد
مدرک تحصیلی: دکتری تخصصی
رشته تحصیلی:  اقتصاد کلان
مرتبه علمی: استادیار
آدرس پست الکترونیکی: آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

عمده فعالیت ها:

1. ارائه خدمات شایسته و مناسب به دانشجویان شاهد و ایثارگر
2. زمینه سازی برای مشارکت فعالانه دانشجویان شاهد و ایثارگر در عرصه‌های علمی، فرهنگی و اجتماعی در جهت رشد و تعالی بیشتر آنان
3. بزرگداشت ایثارگری شهدا و ایثارگران و ترویج فرهنگ ایثار و شهادت

تعاریف:
دانشجوی شاهد و ایثارگر :
دانشجوی شاهد و ا یثارگر به کلیه دانشجویان دانشگاهها و آموزشکده‌های تحت پوشش وزارت آموزش و پرورش – بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری که در یکی از موارد زیر صدق کنند اطلاق می‌شود:
دانشجوی شاهد و ایثارگر بنابر بخشنامه های صادره به دانشجویی گفته می شود که دارای شرایط ذیل باشد.
1.فرزند شهید
2. همسر شهید
3. آزاده
4. جانبازان 25% به بالا
5. فرزند و همسر جابنازان 25% به بالا
6. فرزند و همسر آزاده

فرزند و همسر شهید، شهیده، مفقودالاثر، اسیر و جانبازان 70% به بالا به عنوان دانشجوی شاهد و دانشجویان جانباز و آزاده همچنین فرزندان و همسران آزادگان و جانبازان 25% به بالا و رزمنده‌ای که حداقل شش ماه حضور داوطلبانه در جبهه داشته باشد دانشجویان ایثارگر محسوب می‌شوند.

اعضای ستاد دانشگاه‌ :

• رییس دانشگاه (رییس ستاد)
  • معاون آموزشی , دانشجویی
  • رییس سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان
  • مدیر دفتر امور دانشجویان شاهد و ایثارگر (دبیر ستاد)
  • مدیر کل امور آموزشی دانشگاه
  • معاون فرهنگی بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان