پیامهاي رئیس واحد

پيام رييس واحد به دانشجويان جديد الورود

ورود شما عزيزان و شروع دوره جديد از تحصيل علم و دانش براي ما ارمغاني بزرگ است، خوشحاليم در شهر ابركوه كه دياري تاريخي و يادگاري از ميراث و معماري هاي گذشته اين مرز و بوم  كه شگفت انگيرترين و ديدني ترين پديده دنيا  [ سروكهنسال] را در خود جاي داده است پذيراي حضور گرمتان هستيم. از اينكه گل عطرآگين وجودتان محفل آراي دانشگاه آزاد اسلامي واحد ابركوه مي شود از دل و جان خرسند و شادمانيم.

پاينده باشيد

عباس علوي راد

پيام رييس واحد به مناسبت دهه فجر

دهه فجر موسم پيوندخوردن ايمان انسان با افق هاي روشن آزادي و استقلال بر اساتيد، كاركنان و دانشجويان  مبارك باد