چشم انداز

چشم انداز دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه

«دانشگاهی کارآفرین و مؤثر در رشد و توسعه علمی، اجتماعی و اقتصادی منطقه و استان، بهره مند از سیستم های آموزشی و پژوهشی برتر در جهت ارائه خدمات آموزشی و پژوهشی مطلوب به اقشار مختلف جامعه و قرارگیری در بین 5 دانشگاه برتر منطقه هفت دانشگاه آزاد اسلامی و 2 دانشگاه برتر استان یزد در تولید علم و پژوهش، که بتواند در سایه ارتقای کیفیت زندگی دانشگاهی، پاسخگو به انتظارات جدید جامعه باشد. »

20032661کل بازدیدهاmod_vvisit_counter

بازدیدکنندگان: 87 مهمان حاضر