معرفی گروه کارشناسی ارشد برق - کنترل

ازدانشگاه:
تلفن

معرفی گروه مهندسی برق- کنترل

رشته کارشناسی ارشد مهندسی برق گرایش کنترل، در مرداد ماه 1390 از سوی شوراي گسترش وزارت علوم ،تحقيقات و فناوري در دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابرکوه، تصویب و فعالیت خود را رسماً آغاز نمود.

هدف از تأسیس این رشته و گروه، پاسخگویی به نیازهای صاحبان صنعت و رسیدن به توانایی تحلیل سیستم‌ها، هوش مصنوعی، رباتیک و کنترل صنعتی بوده است. مدل‌سازی سیستم‌های مهندسی برای تحلیل عملکرد آنها، طراحی کنترل کننده‌ها برای هدایت سیستم‌ها، مدیریت بهینه عملکرد سیستم‌ها و کنترل پروژه‌های طراحی و ساخت، مدل‌سازی، شبیه­ سازی و پیاده­ ســــازی روش‌های نوین هوش مصنوعی و کاربرد آن در کنترل سیستم‌ها از جمله مباحثی هستند که دانشجـــویان گروه آموزشی مهندسی برق - کنترل با آن سر و کار دارند. اجرای عملیاتی طراحی سیستم‌های صنعتی، طراحی سیستم‌های جایگزین برای دستگاه‌های غیر اتوماتیک، آشنایی با مدیریت و پیاده سازی کارخانه‌های با خط تولید اتوماتیک، طراحی سیستم‌های هدایت (خودرو، دریایی و فضایی) سیستم‌های رباتیک و کنترل هوشمند با مجموعه‌های سخت افزاری و نرم افزاری از جمله توانایی‌هایی است که دانش آموختگان گروه آموزشی مهندسی برق – کنترل به‌دست می‌آورند.

با توجه به شاخه ­های فعالیتی اساتید دانشگاه های کشور در حال حاضر، گرایش­های مرسوم این رشته  را می­توان به سه گرایش 1) رباتیک و هوش مصنوعی 2) کنترل فرایند و 3) هدایت و ناوبری تقسیم بندی نمود که این گروه سعی می­نماید با توجه به شناخت مشکلات و مسائل فنی مورد نیاز در صنایع کشور، دانشجویان را به سمت انجام تحقیقات هدفمند و مورد نیاز کشور سوق دهد.

گروه مهندسی برق- کنترل تلاش نموده است که در اجرای این دوره از اساتید مجرب و باتجربه با مدرک دکترای تخصصی کنترل استفاده نماید که همت و تلاش دانشجویان می­تواند انگیزه اساتید گروه را در انجام وظایف خود دو چندان نماید. لذا به تمام دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد این رشته توصیه می­گردد که آیین­ نامه و سرفصل دروس و همچنین جدول زمانبندي پیشنهادی کل دوره را مشاهده و به دقت مطالعه نمایند.

امید است که راه­ اندازی این رشته در این واحد، سرمنشاء خدمات ارزنده­ای برای کشور و مردم خونگرم این منطقه کویری کشور باشد.

19952612کل بازدیدهاmod_vvisit_counter