فارغ التحصیلان

قابل توجه كليه دانشجويان

مدارك لازم جهت تكميل پرونده وصدور مدرك

مقاطع كارداني پيوسته /كارداني ناپيوسته /كارشناسي پيوسته

1-ارزش تحصيلي(اقدام از طريق پست)

2-اصل مدرك(پيش دانشگاهي /ديپلم متوسطه /فني وحرفه اي /كارو دانش )

3-عكس جديد 4 قطعه    4*3

4-كپي شناسنامه از تمام صفحات دو سری

5-کپی کارت ملی 2 سری

6-تمبر10،000 ريالي 2 قطعه(از طريق بانك ملي مركزي تهيه شود )

7-فيش70،000 ريالي جهت رشته هاي كارداني پیوسته و ناپیوسته (بانك ملي مركزي شماره حساب 0104460446004 زبر جد سازمان مركزي دانشگ

اه آزاد اسلامي)

8-فيش 150،000 ريالي جهت رشته هاي كارشناسي پیوسته (بانك ملي مركزي شماره حساب 0104460446004 زبر جد سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي)

مقطع كارشناسي نا پيوسته

1-تاييديه تحصيلي دوره كارداني(به بايگاني آموزش واحد ابركوه مراجعه شود)

2-ريز نمرات دوره كارداني(به بايگاني آموزش واحد ابركوه مراجعه شود

3-عكس جديد 4 قطعه  4*3

4-كپي شناسنامه از تمام صفحات دو سری

5-اصل دانشنامه دوره كارداني

6-کپی کارت ملی 2 سری

7-تمبر10،000 ريالي 2 قطعه(از طريق بانك ملي مركزي تهيه شود )

8- فيش 150،000 ريالي جهت رشته هاي كارشناسي(بانك ملي مركزي شماره حساب 0104460446004 زبر جد سازمان مركزي دانشگاه آزاد اسلامي)

مقطع کارشناسی ارشد

1- اصل مدرک کارشناسی

2-تاییدیه مدرک کارشناسی

3- ریزنمرات دوره کارشناسی

4-کپی کارت ملی 2 سری

5-کپی صفحات شناسنامه 2 سری

6-عکس جدید 4 قطعه 4*3

7- تمبر10.000 ریالی 2 قطعه (از بانک ملی تهیه شود)

8-فیش 170.000 ریالی هزینه های ارزشیابی ( به شماره حساب 0104460446004 بانک ملی شعبه زبرجد سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی

قابل توجه دانشجویان ترم آخر: نسبت به تکمیل پرونده تحصیلی خود از طریق بایگانی آموزش اقدام نمایید، درصورت ناقص بودن مدارك فوق در پرونده تحصيلي عواقب ناشي از عدم صدور مدرك به عهده شخص دانش آموخته خواهد بود.

امور فارغ تحصيلان واحد

قابل توجه كليه فارغ التحصيلان

مدارك لازم جهت دريافت مدرك (گواهی موقت یا دانشنامه)

1-عودت گواهی موقت

2-تسویه نهایی از طرف امور شهریه و صندوق رفاه واحد

3-ارائه کارت پایان خدمت توسط دانش آموختگان ذکور (مرد)

توجه:فارغ التحصيلان ذكور(مرد)دانشگاه ميتوانند با ارايه يكي از مدارك زير مدرك فارغ تحصيلي اعم از گواهينامه موقت ،دانشنامه و ريز نمرات قابل ترجمه خود را دريافت نمايند.

1-كارت پايان خدمت دوره ضرورت كارت معافيت دايم

2-كارت معافيت موقت در مدت اعتبار آن(بدون غيبت اوليه)

3-گواهي اشتغال به خدمت یا تحصیل بهداشت درمان و آموزش پزشکی-اموزش و پرورش-سازمان کشتیرانی ج. ا.ا - آموزشگاه فنون هواپیمایی در ارتباط با متعهدین خدمت در سازمانهای مذکور( موضوع مواد 9-8-7-6- قانون وظیفه عمومی)  و گواهی اشتغال به خدمت در مشاغل قضایی برای فارغ التحصیلان دانشکده علوم قضایی موضوع ماده واحده مربوطه مصوب 73/11/9 مجلس شورای اسلامی

4-گواهي نیروهای نظامی و انتظامی مبنی بر استخدام در نیروهای مذکور

5-گواهي اشتغال به خدمت دوره ضرورت از نیروهای نظامی و انتظامی بدون قید غیبت اولیه

6-گواهی اشتغال به تحصیل در مقاطع دانشگاهی بالاتر

7-برگ اعزام به خدمت بدون مهر غیبت در مدت اعتبار آن

8-گواهي های صادره از سازمان وظیفه عمومی یا معاونت وظیفه عمومی فرماندهی انتظامی استان ها(و وظیفه عمومی تهران بزرگ و کرج) مبنی بر اینکه ذینفع حائز شرایط دریافت یکی از معافیت هایا کارت پایان خدمت می باشد (خدمت دوره ضرورت را به اتمام رسانیده ) و کارت وی در حال صدور است.

جهت دريافت ريز نمرات جهت ترجمه موارد ذيل لازم ميباشد

1-درخواست کتبی دانشجو جهت صدور ریزنمرات به منظور ترجمه

2-صدور ریزنمرات جهت ترجمه منوط به تایید مدرک نهایی دانشجو در اداره کل فارغ التحصیلان سازمان مرکزی دانشگاه می باشد.

3-جهت صدور ریزنمرات برای ترجمه مبلغ 70.000 ریال هزینه مربوطه، به حساب سیبا به شماره 0104460446004 بانک ملی شعبه زبرجد توسط فارغ التحصیل واریز و فیش ضمیمه ریزنمره ارسالی گردد.

4-شرایط تحویل ریزنمرات جهت ترجمه برای فارغ التحصیلان ذکور از نظر وظیفه عمومی دقیقا برابر با شرایط قید شده برای تحویل دانشنامه است.

دستورالعمل صدور گواهينامه و دانشنامه المثني

الف-مدارك مفقود شده

1-اخذ تعهد از فارغ التحصيل مبني بر عودت مدرك به دانشگاه در صورت پيدا شدن وقبول مسئوليتسو استفاده از مدرك مربوطه

2-اعلام مفقود شدن مدرك به سازمان مركزي توسط دانشگاه

3-انجام تشريفات مربوط به اعلام مفقود شدن مدارك

4-اخذ هزينه هاي مرتبط با صدور المثني

5-تنظيم وارسال مدرك لازم جهت صدور مدرك المثني از سوي واحد به سازمان

ب-مدرك آسيب ديده وغيرقابل استفاده

1-ارايه اصل مدرك آسيب ديده به واحد دانشگاهي كه غير قابل استفاده بودن آن بهتشخيص وتاييد واحد دانشگاهي برسد.

2-درخواست صدور المثني با ذكر علت آسيب ديدگي مدرك توسط فارغ التحصيل

3-پرداخت هزينه صدور مدرك

ج-تغییر مشخصات شناسنامه ای فارغ التحصیل

لازم به ذكر است صدور مدرك المثني به هر علت تنها يكبار انجام مي گيرد ومجددا مدرك ديگري صادر نخواهد شد.

جهت دريافت اطلاعات بيشتر به امور فارغ التحصيلان واحد مراجعه يا با شماره 03532838000  داخلي 261 تماس حاصل فرماييد

مهم
طبق بند 17 بخشنامه شماره 34/162132 مورخ 89/4/31 سازمان مرکزی تحویل مدرک فارغ التحصیلی اعم از گواهینامه موقت و دانشنامه تنها به فرد فارغ التحصیل و یا کسانیکه از فارغ التحصیل وکالت رسمی دارند امکان پذیر است.

فرم تحویل گواهی موقت

فرم تحویل دانشنامه