مدارک و شرایط عضویت در بسیج اساتید

صلاح و فساد هر جامعه ای مرهون نهادهای تربیتی و آموزشی آن جامعه است،بی تردید دانشگاهها در راس این نهادها به شمار می روند به همین علت بارها بنیانگذار انقلاب اسلامی فرمودند:صلاح و فساد جامعه مرهون دانشگاه هاست و وظیفه مهم دانشگاهها که اساتید کانون مرکزی آن هستند پیشبرد علم و تربیت دانشجویان است.

همچنین مقام معظم رهبری می فرمایند:

وظیفه استاد بسیجی حضور به موقع،مخلصانه،مجاهدانه و تاثیرگذار در دانشگاه و پرورش انسان های دانشمند و با ایمان در ترازشهید چمران است.

بسیج اساتید دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابركوه از شما بزرگواران و اساتید تمام وقت و نیمه وقت این واحد دانشگاهی دعوت به همکاری می نماید.

با تکمیل فرم و مدارک مورد نیاز در دفتر بسیج اساتید مقدم شما اساتید فرهیخته،معتقد و متدین را گرامی می داریم.

مدارک مورد نیاز عضویت:(از هر کدام دوعدد)

1) عکس 4*3 رنگی با زمینه روشن

2) تصویرتمامی صفحات شناسنامه