معرفی کانون فارغ التحصیلان

کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی واحد ابركوه  به عنوان مؤسسه های غیر انتفاعی دارای شخصیت حقوقی مستقل و رسمی است و هدف از تأسیس آن، تحکیم روابط دوستانه دانشگاهی، تبادل اطلاعات علمی و فرهنگی و ارتقای سطح آگاهی تخصصی دانشجويان فارغ التحصيل و عضو بالقوه کانون است.
این کانون دارای وظایف متنوع زیر است: کانون تلاش خواهد کرد زمینه مشارکت فارغ التحصیلان دانشگاه را در فعالیتهای علمی و فرهنگی کشور فراهم سازد تا از این طریق به مهارت آنان بیفزاید و آخرین دستاوردهای علمی را در اختیار آنان قرار دهد و جامعه را از توانمندیها و استعدادهای بالقوه بهره‌مند کند. جمعیت  فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامي واحد ابركوه از استعدادهاو توانمندیبالایی برخوردارند که از سویی کشور ما به شدت نیازمند بهرهگیری از آن است و از سوی دیگر آنان مشتاق ارائه همه توان خود به جامعه هستند و در این میان کانون همچون پل ارتباطی میان این جامعه و جمعیت فارغ التحصیلان، ایفای نقش میکند و با شناسایی استعدادها و توانمندی‌های اعضاء و شناخت نیازهای جامعه در خدمت فارغ التحصیلان و کشور خواهد بود. از نگاه دیگر تأثیر گذاری بر نظام آموزش عالی کشور و دانشگاهها در خصوص تصحیح سیاست-ها، روشها و برنامه های آموزشی و پژوهشی، در جهت بهبود وضعیت موجود، میتواند یکی از کارکردهای این کانون باشد. بررسی و ایجاد زمینه جذب فارغ‌التحصیلان دانشگاه در بازار کار، مطالعه و تحقیق در مسائل اقتصادی و اجتماعی و اجرای طرحهای تحقیقاتی در زمینه برنامه های توسعه و عمران، مشارکت فارغ التحصیلان در رشد کمی و کیفی دانشگاه، آگاهی دانشگاه از میزان و کیفیت کارایی فارغ التحصیلان به منظور بهبود برنامه های آموزشی و پژوهشی و ترویج دانش و فنآوری نیز از دیگر هدفهای این مؤسسه است. هدفهایی که در اساسنامه کانون فارغ التحصیلان دانشگاه آزاد اسلامی به آنها اشاره شده است.

19732039کل بازدیدهاmod_vvisit_counter