معرفی گروه

رشته: برق قدرت
ازدانشگاه: آزاد واحد ساوه
تلفن 03526826000
آدرس ایمیل جهت جلوگیری از رباتهای هرزنامه محافظت شده اند، جهت مشاهده آنها شما نیاز به فعال ساختن جاوا اسكریپت دارید

با عرض سلام خدمت دانشجویان عزیز.از این به بعد سعی میکنم مطالب علمی،.جزوات درسی وهمچنین فیلم های آموزشی مربوط به رشته قدرت و انتقال و توزیع را  بر روی سایت جهت کمک به افزایش سطح علمی شما عزیزان قرار دهم.هر گونه انتقاد یا پیشنهادی که در مورد گروه برق دارید را از طریق ایمیل با من در میان بگذاریید.موفق و موید باشید.
سید ابوالحسن طباطبایی

با عرض سلام و آرزوی موفقیت شما  در امتحانات پایان ترم:
وب لاگی که به شما معرفی می کنم یکی از بهترین و کامل ترین وب لاگ ها در زمینه رله حفاظت می باشد. همچنین می توانید کلیه جزوات  درسی دوره لیسانس خود از اساتید دانشگاه های امیر کبیر و صنعتی شریف و مولفین کتب درسی را از این وب لاگ   مجانی در یافت کنید.حتما  یک سر بزنید.(www.relay.blogfa.com)
موفق باشید
.

عناوین پروژه کارشناسی

قابل توجه دانشجویان عزیز:

کلیه پروژه ها باید دارای فایل شبه سازی یا فایل نرم افزار مورد استفاده باشد.پروژه های کپی مورد قبول نخواهند بود.

برای کلیه پایان نامه ها جلسه دفاع با حضور استاد راهنما و داور و مسئول آموزش دانشگاه برگزار می شود.2نمره از هر پایان نامه برای مقاله حاصل از کار انجام شده در پروژه خواهد بود.

ظرفیت اینجانب برای ترم تابستان10نفر می باشد که اولویت با کسانی خواهد بود که زودتر اقدام کنند.

از آدرس زیر میتوانید فایل عناوین پروژه را دانلود کنید.

عناوين پروژه

جزوه نیروگاه آبی

کسانی که درس مبانی سیستم های قدرت را با اینجانب اخذ نموده اد می توانند از لینک فوق  جزوه نیروگاه آبی را دانلود کنند.

جزوه طراحی خطوط انتقال و پروژه

کسانی که درس طراحی خطوط انتقال و پروژه را با اینجانب اخذ نموده اند می توانند از لینک فوق جزوه آن را دانلود کنند

اعلام نمرات طراحی خطوط

نمرات اعلام شده برای دانشجویان رشته انتقال و توزیع بدون احتساب نمره پروژه که حداکثر 6 نمره  است ،می باشد.
برای دانشجویان رشته قدرت نیز حداکثر2نمره به نمره پایانی آنها اضافه می گردد.
کسانی که نمره کمتر از 5 را در برگه پایان ترم اخذ نموده اند قطعا موفق به پاس کردن این درس نخواهند شد.
مهلت تحویل پروزه برای دانشجویان رشته انتقال حداکثر تا تاریخ 90/11/11 می باشد.
کسانی که سر جلسه امتحان پروژه ای برای درس طراحی خطوط به اینجانب تحویل داده اند لطفا نام اعضا و فایل پروژه را برای من میل کنند.

19874704کل بازدیدهاmod_vvisit_counter