همایش ملی شرکت های دانش‌بنیان از منظر حقوق و اقتصاد برگزار می شود

عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد گفت:9 آذر سال جاری دانشگاه آزاد اسلامی واحد یزد میزبان همایش ملی شرکت‌های دانش‌بنیان از منظر حقوق و اقتصاد خواهد بود.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر محمد حسین جعفری عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی یزد از برگزاری همایش ملی با عنوان شرکت های دانش بنیان از منظر حقوق و اقتصاد با تکیه بر عناصر اقتصاد مقاومتی خبر داد و اظهار کرد: «همایش ملی شرکت های دانش بنیان از منظر حقوق و اقتصاد با موضوعات مختلفی چون آسیب شناسی شرکت های دانش بنیان، عوامل زمینه ساز تحقق شرکت های دانش بنیان و ابعاد حقوقی این شرکت ها در واحد یزد برگزار خواهد شد.»

رئیس این همایش گفت: «علاقه مندان می توانند با مراجعه به سایت kb196.iauyazd.ac.ir نسبت به دانلود فرمت مقاله و شرایط و موضوعات مختلفی که می توانند مطلب ارسال کنند اطلاعات کافی را به دست آورند.»

رئیس کانون وکلای استان یزد از همکاری این کانون، شهرداری یزد، شورای زنان فرهیخته دانشگاه آزاد اسلامی یزد و دانشگاه یزد در برگزاری این همایش تشکر کرد و گفت: «با گستردگی مطالب و تکیه بر گسترش شرکت های دانش بنیان از سوی مسئولان کشور برگزاری چنین همایشی ضروری به نظر می رسید که خوشبختانه با همکاری نهادها و دستگاههای فوق الذکر نوید برگزاری یک همایش جامع و کامل را در نهم آذرماه سال جاری خواهیم داشت.»

جعفری، دبیر علمی همایش آخرین مهلت دریافت مقالات را تا تاریخ پانزدهم آبان ماه سال جاری اعلام کرد.

20216745کل بازدیدهاmod_vvisit_counter