دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد نیمسال دوم96-95

قابل توجه: بازه زمانی دفاع از پایان نامه جهت نیمسال دوم سال 96-95 از یکم لغایت بیست و دوم شهریور ماه 1396 می باشد لذا با توجه به محدودیت زمانی و مکانی دفاع، در روزهای پایانی مهلت یاد شده، مستدعی است جهت فراهم شدن امکان دفاع به موقع در این نیمسال و عدم تمدید مالی  و ترمی پایان نامه حداقل 10روز کاری قبل از دفاع، مستندات مربوطه شامل (فرمهای آمادگی دفاع قابل دریافت از بخش امور پایان نامه سایت دانشگاه که به تائید اساتید محترم راهنما و مدیرگروه رسیده باشد، فایل ورد چکیده پایان نامه بروی سی دی و یک نسخه از چک پرینت پایان نامه تائید شده) را به امور پایان نامه تحویل گردد. بدیهی است عواقب عدم اقدام به موقع به عهده دانشجوی محترم می باشد.
اداره پژوهش و فناوری واحد- امور پایان نامه

19964هفته گذشتهmod_vvisit_counter