معرفی هسته پژوهشي زنان دانشگاه

توسعه مشارکت زنان در مسائل مهم اجتماعی و تغییر باورها در مورد آنان مستلزم ایجاد امکانات و تمهیداتی برای ایشان است تا با بکارگیری امکانات ،حضور موثر و متناسب خود را با توجه به قابلیت های جامعه در امور مختلف نشان دهند.از جمله این امور ، انجام امور پژوهشی بدست آنان است که جایگاه مناسب آن در مراکز پژوهشی بویژه دانشگاه ها ست.

هسته پژوهشی به گروهی اطلاق میشود که ساماندهی امور پژوهشی زنان هیات علمی را در واحدهای تابعه مناطق به عهده دارد .این هسته زیر نظر مستقیم گروه پژوهشی منطقه ای فعالیت میکند.

20047758کل بازدیدهاmod_vvisit_counter