قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1395 به بعد در کلیه رشته ها

قابل توجه دانشجویان محترم مقطع کارشناسی ارشد ورودی 1395 به بعد  در کلیه رشته ها:

با توجه به بخشنامه شماره 3786/70 مورخ 28/01/1396 سازمان مرکزی دانشگاه ، نمرات پایان نامه شما در جلسه دفاع حداکثر 17/99 لحاظ میگردد. نمرات بالاتر که در محدوده درجه بسیارخوب و عالی قرار می‌گیرد، منوط به ارائه مقالات ISI دارای ضریب تأثیر و یا مجلات دانشگاه آزاد اسلامی دارای نمایه های ESCI، SCOPUS یا PUBMED  (برای رشته های غیر علوم انسانی و هنر) و علمی پژوهشی وزارتین (برای رشته های علوم انسانی و هنر) می باشد.

در صورتیکه در روز دفاع دانشجویانی دارای گواهی ارائه مقالات در کنفرانس های معتبر یا سایر فعالیتهای پژوهشی معتبر باشند، هیئت داوران می‌توانند بخشی از نمره تا سقف 17/99 را از این طریق منظور نمایند.

حوزه پژوهشی واحد